DTO,DSO,DTB Ortak Basın Toplantısı

DTO,DSO,DTB Ortak Basın Toplantısı

DTO,DSO,DTB Ortak Basın Toplantısı

A+A-

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DSO Başkanı Müjdat Keçeci ve DTB Başkanı İbrahim Tefenlili düzenledikleri toplantıyla TOBB'a sundukları talep ve öneriler hakkında basın toplantısı düzenledi.

Bu çalışmaların toplum tarafından sıkça dile getirilen "Odalar ne işe yarıyor" sorusuna bir cevap olduğunu söyleyen 3 oda başkanı, yapılan reformlarla üyelerine büyük kolaylık sağladıklarını ifade etti.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci ve Denizli Ticaret Borsası (DTB) başkanı İbrahim Tefenlili DTO Toplantı salonunda Odalar tarafından Ankara’ya taşınan problemlerin çözümü noktasında neler yapıldığı hakkında kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.  

Odalar aracılığıyla Ankara’ya ulaşan sorunlar için bazı reformlar yapıldığını anlatan Uğur Erdoğan,  Son 15 yılda çözülmeyen bazı sorunların Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  tarafından tek tek çözüldüğünü vurguladı.  Sorunların çözüme ulaşması için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğu’nun Cumhurbaşkanı ve başbakan ile bir çok kjez toplantılar gerçekleştirdiğini anlatan Erdoğan, bürokrasiyle 500 saatin üzerinde toplantı gerçekleştirildiğini söyledi.  Dünya bankasıyla 7 çalıştay, 40 toplantı 350 saat mesai harcandığını söyleyen Erdoğan, birçok reform gerçekleştirildiğini söyledi.  

Yapılan reformların ardından Türkiye’nin Dünya bankasının hazırladığı rapora göre hızlı bir tırmanışa geçtiğini söyleyen Erdoğan,  Dünya bankası raporuna göre Türkiyenin reformdan önce ve sonra sıralamalarını şöyle açıkladı; 

ŞİRKET KURMAK DAHA KOLAY 

Çalışmalar kapsamında 7 büyük reforma alnı oluşturulduğunu belirten Erdoğan,  7 büyük reformu şu şekilde açıkladı; 


NEFES KREDİSİYLE ÜYELERİMİZE BÜYÜK DESTEK SAĞLADIK


Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.