DTO Girişimcilik Eğitiminde Türkiye 1.si

DTO Girişimcilik Eğitiminde Türkiye 1.si

Denizli Ticaret Odası’nda Girişimcilik Eğitimleri Programı’nı tamamlamış olan 250 kişi daha sertifikalarına kavuştu.

A+A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, DTO olarak, insanlara üretim ve istihdam kazandıracak mesleki eğitimleri önemsediklerini, bu çerçevede düzenledikleri girişimcilik eğitimlerinde, her sene farklı yaş gruplarından 2 bin vatandaşın faydalandığını, geleceğin girişimcilerinin, mezun ettiklerinin, işyerlerini açtıklarında, başta ailelerine, sonra şehre ve ülkeye ciddi katkılar sağlayacaklarını ve bunun da kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

 

Sertifika törenine katılmış olan Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürü Fatih Işık ise, Denizli Ticaret Odası’nın Türkiye çapında en fazla girişimcilik kursu düzenlemiş olan kurum olduğunu ifade ederek, ilgilerinden dolayı başta Başkan Erdoğan’la yönetimi olmak üzere tüm kursiyerlere teşekkürlerini sundu. Işık, Denizli’nin, her yerde övgü ile söz edilen girişimci ruhunu, bir defa daha ortaya koyduğunu dile getirdi.

250 Kişi Tamamladı

Denizli Ticaret Odası’nın, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile ortaklı ile yaparak gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı’nı, 250 kişi daha başarılı bir şekilde tamamladı.

 

DTO Hizmet Binası’nda yapılan ve sertifika almaya hak kazananlardan 80 kişinin bulunduğu törene, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık ile DTO Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Alpaslan da katılımda bulundu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.