Duman Çıkan Motor Korkuttu

Duman Çıkan Motor Korkuttu

Merkezefendi’de sabah saatlerinde meydana gelen olayda motosikleti alev aldı. İşte detaylar…

A+A-

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde bağlı olan Gümüşler Mahallesi'nde seyir halinde giden bi motosikletin alev alması korku dolu anlar yaşattı.

 

Alınan bilgilere göre olay Merkezefendi ilçesine bağlı olan Gümüşler Bulvarı üstünde meydana geldi. Bulvar üzerinde yoluna devam eden  bir motosikletten dumanların çıktığı görüldü. Motorundan dumanların çıktığının farkına varan sürücü, motosikletten inerek neden duman çıktığı anlamaya çalıştığı anda motosiklet bir anda alev almaya başladı.

 

Korku dolu anlarda motosikletin sürücüsü acil bir şekilde itfaiyeyi ekiplerini aradı. İhbarın alınması ile olay yerine hemen ilçe itfaiye ekipleri geldi. Yanan motosiklete müdahale eden ekipler yangını söndürdüler ama söndürülen motosikletin kullanılmaz hale geldiği görüldü. Tüm bu olaylarda en çok sevinilen şey ise kimsenin canına bir şey olmaması idi.

Can Geleceğine Mala Gelsin

Motosikletinin kullanılamaz hale geldiğini gören sürücü çok üzüldü ama canına bir şey olmadığını için de mutlu oldu. Olayın şokunu atlatamayan şahıs, ne olduğunu anlayamadığını, bir anda motordan dumanların çıktığını, bakmak için indiğinde ise bir anda motorunun alev aldığını, çok korktuğunu ve hemen itfaiyeye haber ettiğini ama motorun tamamen yandığını, tek tesellisinin ise kendisine bir şey olmaması olduğunu dile getirdi.

 

Ekiplerin olay ile alakalı inceleme başlattıkları da gelen bilgiler arasında.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.