Dünyaya Örnek Büyük Lider

Dünyaya Örnek Büyük Lider

Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yıldönümü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Mesajında Atatürk’ün yalnızca ülke için değil tüm dünya için örnek bir devlet adamı ve lider olduğunu ifade eden Başkan Tefenlili, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde O’nu saygı, minnet ve şükran ile andıklarını, Atatürk’ün, fikirleriyle çağdaş medeniyet olmamız yolunda millete ışık tutan, vizyonuyla günümüzü ve geleceğimizi aydınlatan, tüm dünyada örnek alınmış olan büyük bir lider ve devlet adamı olduğunu, Atatürk’ün, toprakları işgal altında, bağımsızlığını kaybetmek üzere olan bir milleti cesaretlendirip bir araya getiren, o millete bağımsızlığını kazandırmış olan eşsiz bir komutan olduğunu ve Millet olarak Atatürk’e ve O’nun fikirlerine ve eserlerine daima sahip çıkacaklarını ifade etti.

Kararlı Bir Şekilde

Kendilerinin iş dünyası olarak Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının zor koşullar altında kurmuş oldukları ve gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyet’i korumak, kalkındırmak, muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için kararlı bir şekilde çok çalışacaklarını belirten Başkan Tefenlili, bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, şükran ve rahmet ile andığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.