Düzceli Gençler Denizli'yi Keşfetti

Düzceli Gençler Denizli'yi Keşfetti

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve gençlerin farklı kültürlerle tanışarak, akranlarıyla diyaloglarını arttırması beklenen "Şehirler ve Kültürler" projesi kapsamında Düzce Gençlik Merkezi doğa harikası ilimize Denizli'ye gezi düzenled

A+A-

Düzce Gençlik Merkezi, "Şehirler ve Kültürler" gezi programı kapsamında 40 erkek genci hem proje kapsamında dialoğu sağlamak,hemde yeni yerler görme imkanı sağlamak açısından Denizli proğramından cok memnun kaldılar.

Gençlerin barınmadan seyahatine kadar ücretsiz olarak faydalandığı gezi programı kapsamında gidilen tüm tarihi ve kültürel zenginliklerini görme fırsatı yakalanıyor. Şehirler ve Kültürler Projesi ile gençler arasında hoşgörü ve diyalogun arttırılması, gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranlarıyla tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amaçlanırken gezi ve etkinlik programları 4 gece, 5 gün sürdü.

Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Düzceli 40 genç Denizli ilimize gelerek şehir turu (eski ve yeni Denizli yerleşkeleri), Güney Şelalesi, Buldan ilçesi, Servergazi Türbesi, Karahayık Kırmızı Su, Pamukkale Antik Kenti, Tarihi Kaleiçi Çarşısı, Teleferik ve Bağbaşı Yaylasını ziyaret ettiler.

Şehrimizin nadide yerlerini gezerek,buraların kendilerine has atmosferini yaşayarak geçirdikleri zamandan memnun kalan gençler,tabiat harikası olan ilimize hayranlıklarını gizleyemediler.

Şehirler ve Kültürler Denizli gezisinde Düzceli gençler, hem sosyal sorumluluk projelerine destek verdi hem de şehrin tarih kokan mekanlarında eğlenceli vakit geçirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.