Ecel Seyir Halinde Yakaladı

Ecel Seyir Halinde Yakaladı

Sarayköy ilçesinden üzücü bir haber alındı. Baha İlker Danık’ı ölüm seyir halinde iken yakalandı. İşte detaylar.

A+A-

Denizli illinin Sarayköy ilçesinde Baha İlker Danık adındaki vatandaşın aracı ile seyir halinde giderken kalp krizi geçirmesi sonucunda yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Bariyerlere Girdi

Alınan bilgilere dün öğle sularında Denizli ilinden Aydın iline doğru seyir halindeki İlker Danık Sarayköy’e geldiği esnada direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Danık, aracın kontrolünü kaybedip yolun kenarındaki bariyerlere çarptı.

Baha İlker Danık’a ilk müdahale olay yerinden geçen vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra vatandaşlar hemen acil bir şekilde sağlık ekiplerine haber ettiler. İhbar ile olay yerine Acil Sağlık hızlı bir şekilde geldi.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra Danık, ambulans ile Sarayköy Hastanesine sevk edildi.  Doktorların burada yapmış oldukları Danık tüm müdahalelere rağmen Danık, yaşamını yitirdi. Polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı dile getirildi.

Olaya şahit olan diğer sürücüler Danık’ın sürmüş olduğu aracın bir anda bariyerlere girip durduğunu, hemen yardıma koştuklarını ve sağlık ekiplerine haber ettiklerini, Danık’ın baygın halde olduğunu ve hastaneye sevk edildiğini belirttiler.

Bu ani ölüm Danık’ın ailesini ve sevenlerini de yasa boğdu.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.