Ekmek Teknesi Mezarı Oldu

Ekmek Teknesi Mezarı Oldu

Denizli’ye Tavas ilçesinde kontrolden çıkarak şarampole uçup ağaca çarpan hafriyat yüklü kamyonun şoförü 55 yaşındaki Ali Kocabay hayatını kaybetti.

A+A-

Tavas’tan üzücü bir haber alındı. Şarampole uçan kamyon şoförünün vefatı herkesi yasa boğdu.

Kazanın, bugün saat 12.00 sularında, Seki Mahallesi'nde meydana geldiği öğrenildi. Bir inşaat alanından hafriyat taşımakta olan Ali Kocabay’in sürdüğü 06 DC 7668 plakalı kamyon, sürücünün denetiminden çıkarak şarampole uçtu. Hemen hemen 30 metre ilerleyen kamyon, ancak ağaçlara çarpıp durabildi.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Kazaya ilk müdahale diğer şoförler tarafından yapıldı. Olay yerine hemen sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri çağrıldı. İhbarı alan ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri hızlı bir şekilde kaza yerine intikal ettiler. İtfaiye erleri tarafından kamyondan çıkarılmış olan Ali Kocabay, sağlık ekiplerinin yaptıkları tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Kocabay'ın cansız bedeni, yapılmış olan incelemeden sonra otopsinin yapılması için Tavas Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.