El Ele Gönül Gönüle Hizmet

El Ele Gönül Gönüle Hizmet

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Parti İlçe teşkilatı üyeleri ve mahalle başkanları ile bir araya geldi. Yapılan hizmetler ile ilgili olarak bilgilendirme yapan Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak Türkiye’ye örnek olacak projelere

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kuruluştan bu yana geçen 2.5 yıllık çalışmaları Ak Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı üyeleri ve mahalle başkanlarına anlattı. Pamukkale Belediyesi’nin hizmet binası içinde yer alan Pamuk Kafe’de düzenlenen toplantıda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan yardımcısı Adnan Kaya, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı ile ilçe yöneticileri ile mahalle başkanları bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen toplantıda açıklamalar yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz kurulduğumuzdan bugüne kadar önemli çalışmalar imza atıyoruz. Yeni bir belediye olmamıza rağmen halkımıza nasıl en iyi şekilde hizmet edebileceğimizi düşünerek çalışıyoruz. Bizler bu toplantıyla yaptığımız çalışmaları sizlere anlatmak istiyoruz. Bir çoğunu sizler biliyorsunuz ama biz detaylandırmak istedik. Sizlerin de görüşlerini alarak bundan sonraki çalışmaların haritasını da çizeceğiz” dedi.

“HER MAHALLEYE DOKUNDUK”

Pamukkale’nin 331 bin nüfusa sahip bir ilçe olduğunun altını çizen Başkan Gürlesin, “Bizler belediye olarak sizler de teşkilat olarak halka hizmet ediyorsunuz. Bizler yaptığımız çalışmaları sizlere anlatarak neler yaptığımızı halkımıza iletmeliyiz. Biz yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen önemli işlere imza attık. Sağlık, güvenlik ce eğitim konusunda bir çok çalışmamız oldu. 68 mahallemiz arasında hizmetin gitmediği yer yok. Tabi ki çalışmaların tamamı bitti mi hayır. Biz gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin de görüşlerini alarak mahallenizdeki öncelikli sorunları tespit edip, istişare ederek bundan sonraki çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Bizler sizlerle el ele gönül gönüle vererek halkımızın derdiyle dertlenerek çalışıyoruz. Pamukkale Belediyesi’nin çok daha iyi noktalara gelmesi için projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞILIYOR”

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı ise Pamukkale Belediyesi’nin kurulduğundan beri önemli çalışmalara imza attığını gururla gördüklerini söyledi. Denizli’nin 2004 yılında Ak parti hizmetleri ile tanıştığını ifade eden Aracı, “2014 yılında ise Denizli Büyükşehir olurken başta büyükşehir olmak üzere Pamukkale ve Merkezefendi’de Ak Partili isimler başkan oldu. Bu bizim için büyük bir gurur. Pamukkale ilçesi hem coğrafi hem de nüfus açısından çok geniş. Ama Başkanımız Hüseyin Gürlesin gecesine gündüzüne katarak büyük emekler veriyor. 68 mahallenin tamamına hizmetler sağlıyor. Bizler bu toplantıyla yapılan hizmetleri görme imkanı bulacağız. Başkanımız Gürlesin’e ve Pamukkale Belediyesi’ne yapılan çalışmalar için teşekkür ederim” dedi. Konuşmanın ardından Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2.5 yılda yapılan çalışmaları yaklaşık 2 saat süren sunumla partililere anlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.