Emniyet Müdürüne İade-i Ziyaret

Emniyet Müdürüne İade-i Ziyaret

Emniyet Müdürüne İade-i Ziyaret

A+A-

Denizli Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt DEMİR’ ün 17 Ekim 2017 tarihinde Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etmiş, hal esnafı ile güvenlik ve şehrin huzuruna yönelik değerlendirmelerde bulunmuşlardı.

Yapılan ziyaretten sonra, Sebze Hali Müdürü Mevlüt YILDIRIM, Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Cemil DİNÇ, yönetim kurulu üyeleri ve hal esnafı Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt DEMİR’ üne iadeyi ziyaret bulundular.

Ziyaret esnasında Hal esnafı, Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt DEMİR’e “ Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu kontrol ve uygulamalarından duymuş oldukları memnuniyetlerini ifade ederek, Asayiş ve Trafik konularında özveri ile gece gündüz demeden çalışan Denizli Emniyet Müdürlüğü personeline kolaylıklar dilediklerini” dile getirmişlerdir.

Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt DEMİR “ Sunulan hizmetlerin sürekli iyileştirme gayreti içerisinde olduklarını, hal esnafının her zaman yanında yer alacaklarını, yaşanan sorunların takipçisi ve çözüm yollarında da yardımcı olacaklarını söyleyerek, yapılan iade-i ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti” dile getirdi.

Misafirperverliğinden dolayı Emniyet Müdürüne teşekkür ettikleri İade-i ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.