En Güzel Şarkılar Atamız İçin

En Güzel Şarkılar Atamız İçin

Sarayköy Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma haftası etkinlikleri kapsamında Atamızın sevdiği şarkıların ve kahramanlık türkülerinin yer aldığı anma programı düzenledi.

A+A-

Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen programa Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sevilen sanatçı Hakan Eyiden’in seslendirdiği şarkı ve türküler dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Programın sonunda sanatçı Hakan Eyiden’e ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı saz üstadlarına gecenin anısına plaket takdim eden Başkan Özbaş “Bugün büyük askeri deha ve devlet adamı, sadece bizim değil tüm dünyanın hayranlık duyduğu Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü. Bizde Sarayköy Belediyesi olarak Atamızı farklı programlarla anıyor, O’nun aziz hatırasını yaşatmaya gayret ediyoruz. Ben programımıza katılan sanatçı kardeşim Hakan Eyiden’e, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’na ve bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve O’nun şahsında tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.