Enerya'dan İtfaiyecilere Doğal Gaz Eğitimi

Enerya'dan İtfaiyecilere Doğal Gaz Eğitimi

Enerya Denizli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. tarafından 26-30 Eylül İtfaiye Haftası kapsamında itfaiyecilere “Doğal Gaz Bilgilendirme Eğitimi” verildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Enerya Denizli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. işbirliği ile 26-30 Eylül İtfaiye Haftası kapsamında itfaiyeciler için “Doğal Gaz Bilgilendirme Eğitimi” düzenlendi.

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı olan Enerya Eğitim Müdürü Erol Kaya tarafından yürütülen derslere Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı olarak çalışan 120 itfaiyeci katıldı. İtfaiyecilere “Temel Doğal Gaz Eğitimi” ve “Doğal Gaz Yangınlarına Müdahale Eğitimi” verildi.

“Canları pahasına yangınlara müdahale eden tüm itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası’nı kutluyorum” diyen Enerya Denizli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Operasyon Müdürü Engin Palabıyık, “Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’a bu işbirliği daveti için teşekkür ediyoruz. Olası yangın risklerine karşı itfaiyecilerimize doğal gaz yangınlarına müdahale konusunda bilgilendirme yaptık” dedi.

Doğal gazın güvenilir ve ekonomik bir yakıt olduğuna dikkat çeken Palabıyık, “Doğal gaz güvenilir bir yakıt olmakla birlikte çıkabilecek sorunlara karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bu eğitimler olası yangınlarda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayabilmek açısından çok önemli. Denizli’de 2006 yılından beri doğal gaz hizmeti veriyoruz. Doğal gaz kullanımıyla ilgili sadece vatandaşlarımızın değil, ilgili kurum ve kuruluşların bilgilendirilmesi gerekliliğine inanıyoruz. Bu eğitimlerin sürekliliğini sağlama konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.