Erdoğan Denizli'de Halka Seslendi

Erdoğan Denizli'de Halka Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli ilinin 29 Ekim Bulvarı üstündeki Özay Gönlüm Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Miting alanında pankartlarla dev Türk bayrağı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri vardı

A+A-

Günün erken saatlerden itibaren dolmaya başlayan meydana partililerin serinlemesi için su buharı fışkırtan borular döşenirken, ayrıca meydanda şapka dağıtımı da yapıldı. Pek çok kişi de güneşten korunmak için şemsiye götürdü.


Bu sene içerisinde 3. Defa Denizli'ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, evela Çardak Havalimanı'na iniş yaptı, miting alanına gelirken, yol boyunca çevredekileri selamladı. Erdoğan, "Denizli, tarih,  kültür medeniyet şehri Denizli. Beri bak, nasılsın bakem, iyimin" şeklinde, Denizli’li vatandaşları yöresel şive ile selamladı.

'BİRİLERİ ÜLKEMİZİN KAZANIMLARINA GÖZ DİKTİ'

Denizlililerden 24 Haziran’da oy talep eden Erdoğan, birilerinin Denizli'de ne kadar kazanım varsa hepsine göz diktiğini, Denizli’nin buna izin vermeyeceğini, 24 Haziran'dan sonra  vatandaşların desteği ile Türkiye’nin şahlanacağını, AK Parti’nin 16 senedir bu ülkeye yalnızca hizmet getirdiğini belirtti

'BAY MUHARREM, SEN BİRİNCİ ÇIKAMAZSAN İSTİFA EDECEK MİSİN?'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye hitap ederek, eğer birinci çıkamazsa istifa edecek mi sorusunu yöneltti ve milletinin onu sandığa gömeceğini, görünen köyün, kılavuz istemediğini, milletin hizmet siyasetinden yana olduğunu, Muharrem İnce’nin, daha çırak bile olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginden diğer başlıklar şu şekilde:

- AK Parti iktidarlarının Denizli iline yapmış olduğu yatırımlardan bahseden Erdoğan, 16 senede Denizli iline 22,5 katrilyon yatırım yapıldığını belirtti.

- Konuşması esnasında 'Millet Kıraathaneleri'ne değinen Erdoğan, bu kıraahanelerin okuma evi olduğunu ve buralarda kitap olacağını söyledi.

- Erdoğan Muharrem İnce'nin aday olmasını ve CHP rozetini çıkarması ile alakalı İnce’nin rozetini çıkarmadığını partisinin onu başlarından savmak için meydanlara çıkardığını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.