Ertelenen Şenlikler Yapılacak

Ertelenen Şenlikler Yapılacak

Pamukkale Belediyesi’nce çocuklar için düzenlenen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta Korucuk ve Aktepe mahallelerinde yapılacak.

A+A-

Pamukkale Belediyesince ilçe halkının sosyal hayatına alternatif seçenekler sunmak amacı ile başlatılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine ara verilmeden devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta Cumartesi akşamı Aktepe Mahallesi’nde yapılması planlanan çocuk şenliği, tüm ülkeyi olduğu gibi Denizli ve Pamukkale’yi derin üzüntüye boğan şehit haberinin ardından ertelenmişti.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz hafta Hakkari ilinde nöbet tuttuğu sırada yüksekten düşüp şehit düşmüş olan Denizlili Polis Özel Harekatçı Mehmet Ali Doğan’ın acı haberinin ardından Aktepe Mahallesindeki şenliğin ertelendiğini ifade etti.

 

“HAYDİ ÇOCUKLAR KORUCUK VE AKTEPE’DE EĞLENCEYE”

 

Pamukkale Belediyence çocuklar için özel hazırlanmış olan çocuk oyun gruplarının yanında, Osmanlı macunu, limonata, pamuk şeker, dondurma, balonun armağan edildiği, yüz boyama, halat çekme yarışı, çuval yarışı gibi oyunların da yapıldığı “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği, vatandaşlardan geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de yoğun ilgi görürken, her hafta sonunda 2 gün 2 değişik mahallede kurulmuş olan stantlarda çocuklar doyasıya eğlenmeyi sürdürüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, etkinliklerin bu hafta, 10 Ağustos 2018 Cuma günü Korucuk Mahallesi Tevfik Fikret Kaya İlkokulunun bahçesinde, 11 Ağustos 2018 Cumartesi Aktepe Mahallesi Pakize ve Suzan Özkardeş ilkokulu bahçesinde yapılacağını ifade etti. Başkan Gürlesin, etkinliklerin saat 20.00’de başlayacağını, her şeyin ücretsiz olduğu etkinliklere tüm halkı beklediklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.