Esentepe Ortaokulu kızları Türkiye finalinde

Esentepe Ortaokulu kızları Türkiye finalinde

Denizli'de gerçekleştirilen okullar arası turnuvada Esentepe Ortaokulu yenilgisiz şampiyon olarak Türkiye finaline gitmeye hak kazandı.

A+A-

Denizli'de gerçekleştirilen okullar arası turnuvada Esentepe Ortaokulu yenilgisiz olarak şampiyon oldu. Yarı final karşılaşmalarını da namağlup tamamlayan kızlar finale katılmaya hak kazandı.

Denizli'de düzenlenen okullar arası turnuvada yarı final maçlarını da yenilgisiz tamamlayan Esentepe Ortaokulu namağlup şampiyon olarak finallere kaldı. Denizli Okul Sporları Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliğinde namağlup şampiyon olan Esentepe Ortaokulu, önce Uşak'ta daha sonrada Balıkesir'de düzenlenen yarı final maçlarını da kazanarak namağlup olarak Türkiye finaline adını yazdırmayı başardı.

Esentepe Ortaokulu Finalde

Esentepe Ortaokulu Müdürü Yakup Aksoy yaptığı açıklamasında antrenör Ali Yaşatürk önderliğinde başarılı bir grafik sergilediklerini belirterek Türkiye şampiyonu olmak istediklerini kaydetti. Gurur verici bir durum ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Aksoy, "Kızlarımızın daha çok spora girişimleri olması için onları desteklemeye devam ediyoruz. Bu başarıları final karşılaşmalarında da göstermek istiyoruz. Sporcu kızlarımızı ve teknik heyetimizi canı gönülden tebrik ederim." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.