Evi Oğlu Tarafından Yakılmıştı

Evi Oğlu Tarafından Yakılmıştı

Geçtiğimiz günlerde evi, oğlu tarafından yakılmış olan Feride Ağan'a Büyükşehir Sevgi Eli yardım eli uzattı.

A+A-

Evi oğlu tarafından yakılmasının ardından sokakta kalıp komşularına sığınan 65 yaşındaki kanser hastası Feride Ağan'a Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli yardım etti. Kendisi için kiralanmış olan evde yeni eşyalarına kavuşmanın heyecanı ile gözyaşları içinde kalan Feride Ağan, şu an çok mutlu ve heyecanlı olduğunu, Osman Zolan Başkan’a ve Sevgi Eli’ne çok teşekkür ettiği belirtti ve “Allah razı olsun” dedi.

 

Talihsiz olayın meydana gelmiş olduğu ilk andan beri Feride Ağan’ın yanında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri dün (13 Kasım 2018) Cumhuriyet Mahallesi'nde kendisi için kiralanmış olan yeni evi baştan aşağı döşendi. Ardından yeni evine çağrılan Feride Ağan’a sürpriz yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Koordinatörü Selma Yıldız, Ağan'a yeni ev ve eşyalarını gösterip güle güle kullanmasını söyledi.

 

“İyi ki varsınız"

 

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Koordinatörü Selma Yıldız ile yenilenmiş olan evini gezen Feride Ağan, gördüğü manzara karşısında gözyaşlarını tutamadı. Feride Ağan, şu anda çok mutlu ve heyecanlı olduğunu, bu kadarını beklemediğini, gerçekten çok güzel olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.