Evinde Ölü Bulundu

Evinde Ölü Bulundu

Yeşilçam'ın tanınmış oyuncusu Kemal İnci İzmir ilindeki evinde ölü bir şekilde bulundu. İşte detaylar.

A+A-

Yeşilçam'ın usta oyuncularından bir tanesi olan Kemal İnci İzmir ilindeki evinde ölü bir şekilde bulundu. Kalp krizi geçirdiği düşünülen 85 yaşındaki usta oyuncu, daha önce de kanser tedavisi görmüştü.

Usta oyuncunun ölüm haberini almış olan aile yakınlarının haberi alır almaz evine koştukları öğrenildi. Usta oyuncu Kemal İnci, son olarak Eşkıya, Hokkabaz, Kabadayı, Düğün Dernek filmlerinde oynamıştı. İnci bunun yanında Türkan Şoray ve Şener Şen'in başrollerinde olduğu İkinci Bahar dizisinde de canlandırdığı Besim karakteri ile de hafızalarda yer etmişti.

KEMAL İNCİ KİMDİR?

15 Mayıs 1933’te Adana ilinde dünyaya gözünü açan Kemal İnci Yeşilçam'ın kötü adam rollerinin unutulmayan ismi Bilal İnci'nin ağabeyidir. Ortaokuldan mezun olmasının ardından sonra çadır ve gezici tiyatrolarda çalışmaya başladı. Ardından Yeşilçam setlerinde işçilik yapan Kemal İnci, bir süre sonra yönetmen olarak filmler çekti. Kariyeri boyunca pek çok filmde rol alan ve bazı projelere ise yapımcı ve yönetmen sıfatı ile katkı sağlayan İnci, önceleri yönetmen ve yapımcı olarak başlamış olduğu kariyerinde, daha sonra oyunculuğa geçip yön verdi. Son dönemlerde Düğün Dernek, Kolpaçino Bomba, Umut gibi projelerde yer aldı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.