Evlilik Okulun 36. Dönemi

Evlilik Okulun 36. Dönemi

"Ailemi Seviyorum" projesi çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 6 yıl önce başlatılan Evlilik Okulu’nda 36. dönem başladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum projesi ile hayata geçirdiği Evlilik Okulu’nda 36. Dönemde ilk adım atıldı.

Kent Konseyi'nde başlayan eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ile birlikte kursiyerler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yüzü Kent Konseyi olduğunu söyleyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Eğitim sağlık spor kültür gibi bir çok alanda da aktivite gerçekleştiriyoruz. Kent Konseyi’nde de haftanın her günü her saatte arkadaşlarımız ve kursiyerlerimiz bulunmakta. Sizler de olduğunuz sürece bu aktivitelerimiz devam edecektir” dedi.

Ailemi Seviyorum projesi ve bu güne kadar neler yapıldığını anlatan Başkan, “Ailemi Seviyorum projesi 2012 yılında başladığımız, Türkiye genelinde ödüllü bir proje. Ailemi Seviyorum projesinin alt başlıklarından bir tanesi de Sağlıklı Evlilik Okulu. 6 yılı doldurduk ve devam ediyoruz” diye konuştu.

 

35 dönemi bitirdik

 

Bu güne dek yüzlerce çiftin eğitim aldığı Evlilik Okulu’nda bazı konulara değinen Ali Değirmenci, “35 okul periyodunu tamamladık. Sizlerle birlikte 36. dönemi açıyoruz. Böyle bir karar verdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Ama asıl tebrik evlilik kararı.

Hayatta verilen en önemli kararlardan bir tanesi. Sağlıklı Evlilik Okulu ile şunu hedefledik. Denizli’de kurulan bütün evlilikler mutlu olsun, huzurlu olsun, güzel bir aile ortamı oluşsun istiyoruz. Evliliğe hazır halde başlamanızı istiyoruz. Kulaktan dolma bilgilerle değil de bilimsel doğru verilerle hayata başlarsak inanıyoruz ki hiçbir evlilikte problem olmaz.

İnşallah güzel bir eğitim dönemi olur. İnşallah her şey gönlünüzce olsun” dedi. Konuşmaların tamamlanmasının ardından yeni dönemin dersine başlanıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.