Eylül Ayında Kullanıcılarıyla Buluşacak!

Eylül Ayında Kullanıcılarıyla Buluşacak!

Efsanevi Matrix filminden esinlenerek kod adı Neo olacak olan yeni Playstation 4 oyun konsolu ile ilgili tüm detayları önümüzdeki ay öğrenebileceğiz.

A+A-

Sony Playstation 4 Neo tanıtım toplantısı davetiyelerini basın üyelerine ulaştırmaya başladı. Buna göre New York Playstation Theater’da  7 Eylül ‘de  ABD doğu saati ile saat 3 ‘te yapılacak olan tanıtım şimdiden meraklılarını heyecanlandırmaya yeterli oldu.

PLAYSTATİON 4 ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Playstation 4 Neo hakkında sızıntılar çok fazla olmamakla beraber Xbox ve One S gibi ultra bir HD Blu-ray sürücüsüne sahip olup olmadığı merakla cevap bulmayı bekleyen biz özellik. Sony şirketi herhangi bir iş bölümü yada Playstation 4 Neo hakkında yeni bir özellik olduğunda bunu bildirceklerini belirtti. Buna rağmen söylentiler içerisinde daha hızlı PPU ve GPU yani işlemci ve grafik işlemci nin yanı sıra Playstation 4 Neo dah yüksek bant genişliği ve 4K çıkış özelliklerine sahip olacak. Playstation 4 Neo 4K özellikleri ile tam bir oyun dehası olması bekleniyor. Playstaton 4 Neo daha önceki serilere göre 1080p çözünürlüğü  geçmesi  bekleniyor. Playstation 4’ün fiziksel olarak daha küçük bir cihaz ile gelmesi beklenen kesin özelliklerden biri. Sony  şirketinin Playstation hakkındaki sızıntılarına göre iki modelinde piyasada olacağı duyuldu. Yeni konsol diğer serilere göre biraz daha pahalı olacak gibi görünüyor. Çıkacak olan oyunların hepsi şuanda piyasada olan ve çıkacak olan modelide destekleyecek. Yani mevcut olan konsollarınızın modası henüz geçmemişe benziyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.