Facebook'tan Sadece Arkadaşlarını Değil...

Facebook'tan Sadece Arkadaşlarını Değil...

Denizli Sanayi Odası tarafından düzenli olarak yapılan eğitimlerde sıra, üyelerden gelen yoğun talep üzerine "İhracatta Müşteri Bulma Teknikleri" eğitimindeydi.

A+A-

İhracatı Geliştirme Merkezi eğitmenleri tarafından verilen eğitimde, müşteri bulmak için kullanılabilecek birçok farklı yöntem üzerinde duruldu.

Denizli Sanayi Odası (DSO) tarafından 23 Kasım tarihinde DSO üyelerine yönelik düzenlenen “İhracatta Müşteri Bulma Teknikleri" eğitimi sona erdi. Eğitimci Murat Işık tarafından verilen eğitimde katılımcılara, 365 gün ihracat planlaması, firma analiz soruları, şirket profili çıkarma, hedef kitleye ulaşma teknikleri ve müşteri veri tabanı oluşturma konularında eğitim verildi. Geleneksel yöntemlerin dışında, sosyalleşme aracı olarak kullanılan Facebook, Twitter ve Instagram gibi uygulamalar üzerinden de müşteri bulma tekniklerine yer veren eğitim, oldukça ilgi çekti.

 

Üyelerden gelen talepler doğrultusunda her sene eğitim planını organize eden Denizli Sanayi Odası, 2017 yılında da dış pazar eğitimlerine ağırlık verecek. Bunun yanında kurumsallaşma, markalaşma, teşviklerden faydalanma konularının ele alınacağı yeni eğitim dönemi, Ocak ayından itibaren üyelere duyurulmaya başlanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.