Firari zanlıya Kuşadası'nda polis baskını!

Firari zanlıya Kuşadası'nda polis baskını!

Denizli'de 'kasten adam öldürme' suçundan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Y. adlı firari şahıs Kuşadası'nda polisin bir eve yaptığı baskında yakalandı.

A+A-

Denizli'de kasten adam öldürmekten aranan şahıs Kuşadası'nda polisin bir eve yaptığı baskın sonrasında yakalandı. Hapis cezası bulunan şahısın adliyeye sevk edildikten sonra cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

Denizli'de 'kasten adam öldürme' suçundan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Kuşadası'nda polisin bir eve yaptığı baskın sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Kuşadası'nda Yakalandı!

Alınan son bilgilere göre; Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturma kapsamında Denizli Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'kasten adam öldürme' suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Y. adlı şahıs Kuşadası'nda bulunan Kadınlar Denizi Mahallesi'ndeki bir evde saklandığı evde bulundu.

Firari şahısın kaldığı eve polis tarafından yapılan baskında A.Y. yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulamanın ardından ise firari zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.