Gazilerimiz İçin Ne Yapsak Az

Gazilerimiz İçin Ne Yapsak Az

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak hem şehit aileleri hem yakınlarına olduğu gibi gazi ve gazi yakınlarının her zaman destekçileri olduklarını ifade etti. 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşallik rütbesiyle gazilik unvanını aldığını dile getirerek, 19 Eylül’ün mühim bir tarih olduğunu belirten Başkan Gürlesin, vatanı uğruna canlarını hiçe saymış olan tüm gazileri ve geride bıraktıkları ailelerine, sevdiklerine destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Elimizden Geleni Yapıyoruz

Başkan Gürlesin, vatanın, bayrağın, milletin kendileri için ne kadar değerlisiyse vatanı uğruna canlarını ortaya koymuş olan şehit ve gazilerin de kendileri için o kadar değerli olduğunu, Gazilere, ailelerine ve şehit ailelerine hak etmiş oldukları değeri vermek için ellerinden geleni yaptıklarını, göreve gelmiş oldukları günden beri, gazileri Bursa ve İstanbul gezisi yaptıklarını, öncesinde törenlerden gazilik unvanlarına yakışır biçimde geçmeleri için, tören kıyafetlerini A’dan Z’ye hediye ettiklerini; 2015’de de Kıbrıs Savaşı’nın 41. Senesinde gazileri ve ailelerini Kıbrıs’a gönderdiklerini ve dernek binalarının 24 saat kameralar ile güvenliğinin sağlanması için gerekli olan çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Başkan Hüseyin Gürlesin, tarihi altın harfler ile kazılmış zaferler ile dolu bir milletin şehitlerinin ve gazilerinin her zaman yerinin özel ve değerli olduğunu ifade ederek ve aziz şehitleri ve ebediyete intikal eden gazileri rahmet ve minnetle andıklarını hayatta olan gazi ve malullerimizi de minnet, sevgi ve saygıyla selamladıklarını belirterek sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.