Genç Adamın Hazin  Ölümü

Genç Adamın Hazin Ölümü

Denizli'ye bağlı olan Pamukkale İlçesi, Goncalı Mahallesinde gerçekleşen üzücü olay herkesi yasa boğdu.

A+A-

Alınan bilgilere göre, 27 yaşındaki evli ve bir erkek çocuğu babası olan Ümit Ö. okulların açılması ile beraber oğluna kırtasiye malzemeleri almak amacı ile aracına bindi ve yoluna gitmeye başladı. Bir süre yoluna devam eden Ümit Ö., İstiklal Caddesine geldiğinde bir anda kalp krizi geçirdi. Fenalaşan Ümit Ö. aracın kontrolünü de kaybetti ve ancak bir başka araca çarpıp durabildi.

Hayata Döndürülemedi

Çarpmadan sonra evvela ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar ilk şoktan hemen sonra yardıma koştular. Direksiyon başındaki Ümit Ö.'nün durumunun kötü olduğu fark edildi ve hızlı bir şekilde sağlık ekiplerine haber edildi. Ama bu esnada genç adam daha fazla dayanamayarak hayata gözlerini yumdu. Ümit Ö'nün daha evvel kalp ameliyatı olduğu ve kalbine pil takıldığını öğrenildi.

 

Bir süre sonra olay yerine gelmiş olan sağlık ekipleri Ömer Ö.'yü hayata döndürebilmek amacı ile gayret gösterseler de bunda başarılı olmadılar. Genç adamın cansız bedeni otopsinin yapılması için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Ümit. Ö’nün ailesi ve sevenleri yasa boğulurken olay ile alakalı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Kaynak: Meriç Ulukuş

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.