Gençlere Avrupa Fırsatlarını Anlattılar

Gençlere Avrupa Fırsatlarını Anlattılar

Gençlere Avrupa Fırsatlarını Anlattılar

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk fırsatlarını anlattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Nalan Kaynak Anadolu Lise öğrencileri ile bir araya gelerek Eurodesk fırsatlarını ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Nalan Kaynak Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Bakıt, Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Gençlik Meclisi olarak gençlere yönelik başarılı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Bilge Naz Sak, Eurodesk fırsatlarının özellikle eğitim alanında gençlere büyük avantajlar sağladığını söyledi.

Gençlik Meclisi, Eurodesk temas noktası

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Eurodesk temas noktası olduğunu ifade eden Sak, şunları kaydetti: "Eurodesk, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan bir Avrupa Bilgi Ağıdır. 33 Avrupa ülkesinde faaliyette bulunan Eurodesk Bilgi Ağı, ülkemizde de Türk Ulusal Ajansı bünyesinde 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. Eurodesk'in eğitimler düzenlenmesi ve destek hizmetleri, konferanslar, seminerler ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, gençlik programı ile ilgili bilgilerin yaygınlaştırılması gibi bir çok katkısı vardır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.