Gençlerin Yetenekleri Keşfedilecek

Gençlerin Yetenekleri Keşfedilecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgilere göre Genç Denizli’de yeni dönem kayıtlarına başlandı.

A+A-

Türkiye’nin en mühim gençlik projelerinden bir tanesi olarak seçilmiş olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli tarafından kurulmuş olan gençlik kulüplerinin yeni dönem kayıtlarının başlandığı ifade edildi. Gençlerin yeteneklerinin ortaya çıkarılmasının hedeflendiği projede tiyatro, resim, müzik, karikatür gibi sanat dallarının yanında geleneksel Türk el sanatları kulüpleri de yer almakta.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde kurulmuş olan gençlik kulüplerinin 2018-2019 senesi yeni dönem kayıtlarının alınmaya başlandığı ifade edildi. Gençlerin yeteneklerini ortaya çıkartıp sosyal yaşamlarını zenginleştirmeyi hedefleyen Genç Denizli bünyesinde bu sene 7 değişik kulüp açıldı. "Tiyatro", "Geleneksel Türk El Sanatları", "Kaligrafi", "Ebru", "Resim", "Karikatür" ve "Müzik” kulüplerinin kayıtları Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Ofisi’nin olduğu tarihi Merzeci Un Değirmeni’nde alınıyor. Tümü ücretsiz olan kulüplerde aktif görev almayı isteyen15-25 arası tüm gençler kayıt yaptırabilecekler.

 

Kayıtlar 3 Ekim’de Son Bulacak

 

Gençlerin yeteneklerinin ortaya çıkarılmasının hedeflendiği Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesindeki kulüplere 3 Ekim 2018’e kadar kayıt yaptırılabilecekleri açıklanırken, kulüplerin tümünün ücretsiz olduğu dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.