Gerçekten de Daha Yeni Başlıyoruz !

Gerçekten de Daha Yeni Başlıyoruz !

İYİ Parti’nin Pamukkale ilçesi eski başkanı Adem Süpçin, Denizli İyi Parti ilçe atamaları ile alakalı bir açıklama yayınladı…

A+A-

Süpçin açılamasında gözlerindeki katarakt nedeni ile ilk ameliyatının başarı ile geçtiğini, geçmiş olsun dileklerini eksik etmeyen herkese, tüm arkadaşlarına teşekkür ettiği ifade etti ve artık her şeyin daha net olduğunu belirtti.

Ayrıca 1 aylık bir istişari sürecinin ardından atanmış olan tüm ilçe başkanlarını ve Pamukkale yeni ilçe başkanı meslektaşına; yeni yönetimlerde görev alacak arkadaşlara da başarılar dilediğini belirten Adem Süpçin, kurucu ilçe başkanı olarak atanması ve kongreden sonra görev süresi boyunca şahsına sabırlı bir şekilde destek olan eşine, hiç bir zaman kendisini yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarına, mahalle teşkilatlarına, sandık görevlilerine ve müşahitlere, tüm üyelere, genel merkeze, milletvekillerine, il yönetimine çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

Her Şey Yeni Başlıyor

Kendilerinin idealist duygular ile bu bayrağı aldıklarını ve onu Pamukkale'de belli bir yüksekliğe bıraktıklarını söyleyen Süpçin, kimsenin kuşkusu olmamasını bundan sonra hedeflerinin ve ideallerinin daha büyük olacağını, kendilerinin zaten bizim olan yönetimleri, belediyeleri, milletvekilliklerini ve cumhurbaşkanlığını alacaklarını, ilkeleri törenin ve inancın belirlediğini belirterek Tanrı Türk'ü koruyacaktır... Gerçekten de #DahaYeniBaşlıyoruz ! sözleri ile açıklamasını tamamladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.