Girişimcilik Eğitimi Başladı

Girişimcilik Eğitimi Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KOSGEB ortaklığıyla girişimci kadınlar için düzenlenmiş olan girişimcilik kursu çerçevesinde 3. dönem eğitimleri de başlatıldı.  

A+A-

Denizli ilindeki girişimci kadınların iş dünyasına katılımda bulunmalarına katkı sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KOSGEB ortaklığında organize edilen KOSGEB girişimcilik kursunda 3. dönem eğitimleri de başladı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde organize edilen eğitim programına Kişisel ve Kurumsal Danışman Özcan Toralı ve kursiyerler katılımda bulundular. Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, girişimci kadınların bu eğitim ile beraber, iş planı yazmak, pazarlama yapma, markalaşmak, müşteri memnuniyetinin nasıl sağlanacağı, işletme kuruluşunun ne şekilde yapılacağı gibi pek çok konuda bilgiler alacağını,  kadınlara yönelik eğitim çalışmaları ve girişimcilik kurslarının bundan sonra gelecek süreçte de devam edeceğini,  kadınların her türlü projelerine desteğini esirgemeyen, onları her alanda destekleyen, yanlarında olan ve elinden gelen her şeyi yapmakta olan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan olmak üzere  emek veren herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.

En Büyük Mutluluk

 

Kursiyerler ise böyle bir imkana sahip oldukları için çok mutlu olduklarını, başta kendilerini destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan olmak üzere emeği geçenlere ve eğitmenlerine çok teşekkür ettiklerini, ailelerine katkıda bulunmanın en büyük mutluluklar arasında olduğunu sözlerine eklediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.