Google Maps'e İki Yeni Özellik!

Google Maps'e İki Yeni Özellik!

Google Maps için gelişmeler sürerken, iki yeni özelliğin daha uygulamaya eklendiği belirtildi.

A+A-

Google tarafından piyasaya sunulduktan sonra oldukça ilgi gören ve piyasaya en çok kullanılan harita uygulamalarından birisi olan Google Maps için yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamalarda servise iki yeni özelliğin daha ekleneceği belirtilirken, geçtiğimiz günlerde yapılan yenilikler ile birlikte Google Maps çok daha kapsamlı bir hale getirildi.

Hız Gösterilecek

Kişilerin Google Maps üzerinden daha fazla veriye sahip olabilmesi adına geliştirmeler yapan Google, kişilerin saatteki hızını da uygulama üzerinden gösterecek. Bu sayede rota belirleyen kişilerin hedefe ne zaman ulaşacağı ile ilgili sonuçlar çok daha doğru bir şekilde hesaplanacak. Üstelik Google Maps için geliştirilen yenilikler sadece hız ile sınırlı değil. Siparişlerin gelme süresine kadar pek çok farklı alanda kullanılabilecek olan Google Maps bu yeni hali ile birlikte çok daha kullanıcı odaklı olacak.

Google Maps hız özelliğinin sadece araçlar için değil, bisiklet süren ya da yürüyüş yapan kişiler için de yararlı olabileceği belirtilirken, bu göstergenin sağ alt köşede yer alacağı ve kişilerin istediği zaman hız bilgisini görüntüleyebileceği belirtildi.

Testler Sürüyor

Google Maps yeni özellikleri için testler sürerken, önümüzdeki günlerde yapılacak yeni bir güncelleme ile birlikte uygulamanın yeni özellikleri sunması bekleniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.