Gözyaşları İle Uğurlandı

Gözyaşları İle Uğurlandı

Denizli ilinde bir apartmanda meydana gelen yangında hayatını kaybeden 4 yaşındaki çocuk defnedildi. Hastaneye kaldırılan ikizinin tedavisi ise devam ediyor.

A+A-

Denizli ilinde, anneannesinin evinde meydana gelen yangında yaşamını yitiren 4 yaşındaki Mustafa Emir Öztürk defnedildi. Hastaneye kaldırılmış olan ikizinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Pamukkale ilçesinde dün bir apartmanın 8. katında meydana gelen yangında hayatını kaybeden Öztürk'ün cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundaki işlemlerinden sonra, Aktepe Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Bu sırada gözyaşları sel oldu. Anne Raziye Karacaoğlu ve baba Bahri Öztürk'ü yakınları yatıştırmaya çalıştılar. Öztürk'ün naaşı Asri Mezarlık Cami'sindeki cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.

Tedavisi Sürüyor

Yangın sırasında anneannesi Fatma Karacaoğlu tarafından evden çıkartılmış olan ikizlerden Sefa Mustafa Öztürk'ün Denizli Devlet Hastanesindeki tedavisi ise devam ediyor. Ayrıca ailenin geçen hafta ikizlerin doğum gününü kutladığı haberi alındı. Dün, Denizli'nin merkez Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde Fatma Karacaoğlu'na ait olan evde çıkan yangında ikizlerden Mustafa Emir Öztürk yaşamını yitirmişti. Anneannesi tarafından evden çıkartılan Sefa Mustafa Öztürk ise hastaneye sevk edilmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.