Gözyaşları Sel Oldu

Gözyaşları Sel Oldu

Isparta ilinde trafik kazası yapıp yaşamını yitiren Diş Hekimi Cem Eşber Baltacı için 10 senedir görev yapmış olduğu Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde cenaze töreni yapıldı.

A+A-

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde 10 senedir hizmet veren Diş Hekimi Cem Eşber Baltacı Isparta Eğirdir arasında dün gerçekleşen trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi. Baltacı hazin ölümüyle yakınlarını ve çalışma arkadaşlarını şoka soktu. Baltacı için çalıştığı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin önünde tören yapıldı. Törene Denizli İl Sağlık Müdürü Uzmanları, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları ve Baltacı’nın çalışma arkadaşları katılımda bulundu.

Pozitif Bir İnsandı

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu törende yapmış olduğu konuşmasında; Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görev yapan diş hekimi Cem Eşber Baltacı’nın mesleğindeki başarısının yanında çok gelişmiş sosyal yönü, girişkenliği, güzel sanatlara olan merakı ve renkli kişiliği ile etrafına hep pozitif ışık saçtığını, maalesef geçirdiği trafik kazası neticesinde aralarından ayrıldığını, kendilerinin çok değerli bir hekim, mesai arkadaşlarını ve çok değerli bir insanı kaybettiklerini dile getirdi.

Cem Eşber Baltacı’nın cenazesi bugün öğle namazından sonra Ulu Cami’den kaldırılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.