Gürlesin, Eğitime Takmış Gidiyor!

Gürlesin, Eğitime Takmış Gidiyor!

Pamukkale Belediyesi’nin, her yıl olduğu gibi yeni eğitim-öğretim yılında da ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin ortaokul ve lisede okuyan çocuklarına yapacağı eğitim yardımı başvuruları devam ediyor.

A+A-

ÖĞRENCİ VELİLERİ PAMUKKALE’DE BU SÜRECE DİKKAT!

Pamukkale Belediyesi’nin, her yıl olduğu gibi yeni eğitim-öğretim yılında da ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin ortaokul ve lisede okuyan çocuklarına yapacağı eğitim yardımı başvuruları devam ediyor. 9 Eylül tarihine kadar www.pamukkale.bel.tr adresinden internet üzerinden başvuru sürecinin devam edeceğini hatırlatan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu yıl 2 bin öğrenciye eğitim yardımı yaparak destek olacaklarını söyledi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin okuyan çocuklarına yapılacak eğitim yardımı ile ilgili bilgiler paylaştı. Ailelerin başvuru sürecini dikkate alarak işlemlerini yaptırmalarını isteyen Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde eğitime bakışımız farklı oldu. 128 okulumuzun neredeyse tamamına dokunarak fiziki ihtiyaçlarının giderilmesinden öğrencilerimize yönelik faaliyetlere kadar ciddi bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Güçlü Türkiye’mizin teminatı çocuklarımızın en iyi eğitimi alarak yetişmelerine olanak sağlamaya gayret gösteriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimizin ortaokul ve lisede okuyan çocuklarına eğitim yardımı yapacağız. Geçtiğimiz yıl 500 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 55 lira, 1100 lise öğrencisine ise yine 8 ay boyunca aylık 75 lira eğitim desteği yaparak toplamda 1600 öğrenciye 880 bin lira eğitim desteği vermiştik. 2016-2017 eğitim öğretim yılı içinse 900 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 60 lira, 1100 lise öğrencisine ise yine 8 ay boyunca aylık 80 lira eğitim desteği yapacağız. Toplamda 2000 öğrenciye 1 milyon 136 bin lira eğitim desteği vereceğiz. Başvurular 9 Eylül tarihine kadar www.pamukkale.bel.tr adresinden internet üzerinden yapılacak. Başvuru süreci tamamlandığında, değerlendirme süreci başlayacak. Belirlediğimiz kriterlere uyan ailelerimizin okuyan çocuklarına eğitim yardımını sağlayacağız. Ben şimdiden sürecin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.