Güvenli ve Modern Ulaşım

Güvenli ve Modern Ulaşım

Denizli ilinde ulaşım problemini tarihe gömecek yatırımları bir bir hizmete sokmuş olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli’nin doğal güzellikler arasında olan Buldan Süleymanlı Yayla Gölü'ne ulaşımı kolaylaştırmak için yol düzenleme çalışması yaptı.

A+A-

Buldan Süleymanlı Yayla Gölü'ne ulaşım eski hali çok dar olan, keskin virajlarıyla trafikte büyük tehlike meydana getiren ve kış aylarında ulaşımın hemen hemen imkansız olduğu 6 km’lik yolda Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı birimleri yol düzenleme çalışması yaptılar. Çalışmalar çerçevesinde 6 km’lik yolda sathi kaplama işlemi yapıldı. Yol genişletilip, kazalara da neden olan keskin virajlar güvenli şekle sokuldu.

 

Denizli'nin turizm değeri Süleymanlı Yayla Gölü

 

Çalışmanın, bölgenin önemli bir turizm değeri olan Buldan ilçe sınırları içinde olan Süleymanlı Yayla Gölü’ne erişimi kolaylaştıracağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin şehrin alternatif turizm yatırımlarına vermiş olduğu önemi vurgulayıp, Doğal güzellikleri barındırmasının yanında önemli bir turizm potansiyelini de barındırmış olan Süleymanlı Yayla Gölü’ne erişimin bundan sonra çok daha kolay ve güvenli olduğunu,  vatandaşların yolu güle güle kullanmalarını ve Denizli’ye hayırlı uğurlu olması dileklerini ifade etti.

 

Sadece Merkeze Değil

 

Güvenli ve modern bir ulaşım ağı için yatırımlara devam edeceklerini de belirten Başkan Osman Zolan, ulaşım projelerinin yalnızca şehir merkezinde değil, Denizli’nin ihtiyacı olan tüm bölgelerinde uygulamaya gayret gösterdiklerini,  bu çerçevede Süleymanlı, Kovanoluk, Çatak, Aktaş, Yayla, Alandız ve Kaşıkçı mahallerinde de ulaşımın daha güvenli hale getirildiğini, vatandaşlarımız turizm bakımından  da büyük potansiyeli olan yayla gölüne çok daha güvenli ulaşacaklarını ifade etti.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.