Hafta Sonu Hava Durumu

Hafta Sonu Hava Durumu

24 Haziran heyecanına sadece 2 gün kaldı. Pazar günü milyonlarca vatandaş sandığa gidecek. Peki seçim günü havalar nasıl olacak?

A+A-

Bugün Denizli’de Sağanak yağış veya gök gürültülü sağanak yağış ile beraber 27 derecelik bir sıcaklık var. Yer yer atıştıran yağmurla beraber kapalı bir hava hakim.

Seçim Günü Sıcak

Hafta sonu ise havanın kapalı olmasına rağmen sıcaklıkların artması bekleniyor. Özellikle seçim günü olan 24 Haziran Pazar, hava sıcaklığı 31 dereceye kadar çıkacak.


Son günlerde Denizli merkezde ve ilçelerinde meydana gelen şiddetli yağış ve dolu hayatı olumsuz etkilemekle beraber pek çok ekili alana da zarar vermişti. Özellikle güney ilçeleri bu yağışlardan en çok etkilenen yerlerdi. Merkezde ise özellikler tünellerin suyla dolması ve bazı ev ve işyerlerini su basması vatandaşları çileden çıkarmıştı.

Hafta sonu sıcaklıklar artıyor. Yarın hava sıcaklığı 29 derece olsa da sağanak yağış veya gök gürültülü sağanak yağış devam edecek ama seçim günü hava sıcaklıkları 31 dereceye çıkacak ve çoğunlukla güneşli olacak.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.