Hazırlanın Futbol Şöleni Yine Başlıyor

Hazırlanın Futbol Şöleni Yine Başlıyor

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan başlıyor. Turnuvanın kura çekimi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in katılımı ile yapıldı. Başkan Gürlesi

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılından beri gelenekselleştirdiği halı saha futbol turnuvasının bir yenisi daha başlıyor. “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın kura çekimi Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Zehra Nihat Moralıoğlu Ortaokulu bahçesinde Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan halı sahada yapıldı. Kura çekimine mahalle muhtarları ile turnuvaya katılan takımların temsilcileri katıldı. Her mahallenin 2’şer takımla temsil edilebilme imkanı sağlandığı turnuvaya toplam 43 takım müracaat etti.

“CENTİLMENCE GEÇSİN”

Eleme usulü oynanacak olan maçların centilmence geçmesini dileyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz artık futbol turnuvasını geleneksel olarak yapıyoruz. Amacımız mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak. Spor sayesinde gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bu turnuvamıza 35 mahalleden 43 takım katıldı. Müsabakalar merkezdeki halı sahalarımızda oynanacak. Turnuva sonunda şampiyon olan takıma 4 bin, ikinci olan takıma 3 bin ve üçüncü olan takıma ise 2 bin TL’lik hediye çeki vereceğiz. Ben turnuvanın öncekilerde olduğu gibi centilmence geçmesini diliyor, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Konuşmanın ardından Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nın kura çekimi yapıldı. Mahalle muhtarları kendi takımlarının kurasını çekerek maç programını belirledi. Turnuva kura çekimi sonunda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, penaltı vuruşu kullanarak yeteneğini sergiledi. 35 mahalleden 43 takımın katılımı ile yapılacak olan maçların ilk ayağı 11 Kasım tarihinde oynanacak. Eleme usulü ile yapılacak olan müsabakalara Pamukkale Belediyesi’nin yaptırdığı halı sahalar ev sahipliği yapacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.