Hepsiyle Tek Tek İlgilendi

Hepsiyle Tek Tek İlgilendi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Ayı’nın ilk iftarında “Biz bir aileyiz” ifadesini ispatlarcasına tüm belediye çalışanları ile bir aradaydı.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nce gelenekselleştirilen personel iftar yemeği, belediyenin YSE’deki ana binasının otopark alanında yapıldı. Bu sene 5. Gerçekleştirilen iftar yemeğine tüm Pamukkale Belediyesi çalışanları ve aileleri, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya katılımda bulunurken, Pamukkale Belediyesi ailesi ilk iftarı beraber yapma heyecanını yaşadılar.

 

“BÜTÜN PERSONELİMİZLE BİRLİKTE BAŞARIYORUZ”

 Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel bir hale getirmiş oldukları personel iftar yemeğinden önce tüm çalışanları ile bir bir ilgilendi ve hepsiyle sohbet etti. Ramazan ayının tüm güzellikleri ile tutulacak oruçların yapılacak ibadetlerin kabul olması temennisini yapan Başkan Gürlesin, her sene aile sayısının artarak bugüne geldiklerini, tüm çalışanlarla beraber, aileleri ile birlikte güzel bir ortam oluşturduklarını, kendisi katılımlarından ötürü tüm çalışma arkadaşlarına ve ailelerine öncelikle teşekkür ettiğini dile getirdi.


 Ramazan’ın ilk iftarını her sene olduğu gibi bu sene de çalışma arkadaşları ve aileleri ile yaptıklarını da vurgulayan Başkan Gürlesin her Ramazan’ın ilk gününde kendi personelle bir arada olmaya çalışmalarının personele verdikleri değerin bir karşılığı olduğunu, kendilerinin birlikte bir aile olduğunu, 4 senede gerçekten güzel şeyler yaptıklarını, başardıklarına da inandığını, başta kendisi olmak üzere, başkan yardımcılarımızla, müdürlerle çalışan bütün personelimizle birlikte başardıklarını, geride kalan bir seneyi de dolu dolu, kendilerine verilen görevin gereğini yerine getirip, hep beraber bu dönemi bitireceklerini, kendisinin emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve Ramazan Ayı’nın tüm çalışma arkadaşlarına, ailelerine, tüm vatandaşlara hayırlar getirmesini temenni ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.