Her Mahalleye Hizmet Gidiyor

Her Mahalleye Hizmet Gidiyor

Merkezefendi Belediyesi, ilçede alt yapısı tamamlanan mahallelerde üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ parolasıyla başlatmış olduğu üst yapı çalışmaları ilçenin her mahallesinde sürüyor. Bu çerçevede Bahçelievler Mahallesi 3060. sokakta başlatılmış olan yol çalışmaları Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlandı. Çalışmalarda 25 bin metrekarelik alanda 4 bin ton asfalt serimi yapılırken 3 bin 500 metre bordür taşı,  bin 320 metrekare de parke taşı döşendi. 8 bin ton PMT(Pilent Miks Temel) döşenmiş olan üst yapı çalışmasının maliyetinin ise 1 Milyon TL olduğu ifade edildi.

Ciddi Çalışmalar Yapılıyor

Yol çalışmalarını yerinde incelemiş olan Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak uzun bir süreden bu yana devam ettirmiş oldukları ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ anlamında 50 mahallenin tümünün üst yapı çalışmalarının sürdüğünü, 2018Ein yaz aylarında da son derece ciddi çalışmaların tamamlandığını, bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesiyle Bahçelievler Mahallesinin buluştuğu yerde Şirinköy yolunun hemen başlangıcında çok ciddi bir üst yapı çalışmasının tamamlanacağını, birkaç gün içinde de etraftaki çalışmaları da toparlayarak kullanıma sunacaklarını dile getirdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kendilerinin Merkezefendi Belediyesi olarak 50 mahallede yol yapım çalışmalarına devam ettiklerini, Merkezefendi daha da güzel olacak diye yola çıktıklarını, ve daha da güzel olduğunu, ‘Yeni Yollar Seni Standartlar’ parolası ile Merkezefendi’de üst yapıya devam edildiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.