Her Ülkücü Davasının Avukatıdır Ama!

Her Ülkücü Davasının Avukatıdır Ama!

50 yıldır "Darbeci Türkeş, Menderesi astırdı" iftirasına; "Alpaslan Türkeş darbeci değildi! Menderesin asılmasını durdurmaya çalıştı ama yine de İsmet İnönü'nün yolvermesiyle asıldı" dedik, dilimizde tüy bitti ama anlatamadık!

A+A-

20 senedir, "MHP ve Bahçeli idamı kaldırdı, Apo'yu idamdan kurtardı!" iftirasına; MHP tam kadro idam kalkmasın diye oy verdi. İdamı ANAP, DSP ve RP'den kopan bugünkü AKP kaldırdı.", dedik ama anlatamadık, seçmeni inandıramadık!

20 yıldır Bahçeli, 57. Hükümetin Başbakanı Bülent Ecevit'in karşısında makama olan saygısından ceketini ilikledi, Ülkücü düşmanı Ecevitlere saygısından değil dedik, yıkılan imajı düzelttiremedik!

57. Hükümette "Gel birazda sen başbakan ol!" diyen Ecevit'in teklifinin reddedilmesini, bizler anlayamadık ki seçmene anlatabilelim!

Bir 40 yıl da "Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapan Ülkücüler değildir, bir siyasi manevrayla Bahçeli'nin sayesinde başkan oldu!", diye anlatırız ama ne o kadar ömrümüz var, ne de bu olayın savunulacak elle tutulur bir yanı var!

Yetti artık!

Siz Genel Merkezdekiler sizlerin yanlışlarınızın, eksiklerinizin ceremesini çekmek biz taban ehli Ülkücüleri canımızdan bezdirdi! Yanlış yapmaktan, bizleri zora sokmaktan zevk alır gibi bir haliniz var! Her hareketinizde, her konuşmanızda acaba şimdi ne yanlış yapacak endişesiyle yüreğimiz ağzımızda bekler olduk!

Bıktık!

Kendinize yeni avukatlar bulmanızın da zamanı geldi!

Usandırdınız!

Zaten, Recep Tayyip Erdoğan'ı "Başkan!" seçtirmiş bir MHP, mecliste olsa ne yazar, olmasa ne yazar!

Bu saatten sonra keyfinizce, gönlünüzce yanlış polititikalarınızı sürdürebilirsiniz! Anladık ki; uyarma, doğruya çağırma, yanlıştan vazgeçirme çabalarımız hiçbir sonuç vermiyor. Kulaklarınız bizlerin seslerimize kapalı!

Bildiğinizi yapın. Artık yanlış yapma özgürlüğünüz sonuna kadar serbest, zira bundan böyle sorumlusu da, savunucusu da siz olacaksınız!

Bizden bu kadar, buraya kadar!

Ha, AKP referandumu Nisan ayında yapacakmış! Tayyip Erdoğan'ın başkanlığına "Evet"mi diyeceksiniz? "Hayır"mı? Açıklayın da son yanlışınız da bilinsin!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.