Heyecanlı Bekleyişin Son Noktası

Heyecanlı Bekleyişin Son Noktası

Acıpayamlıların beklediği haber geldi ve ilçede Doğalgaz abone işlemleri başladı… 3 ay içerisinde 3000 konuta doğalgaz verilmesi hedefleniyor.

A+A-

Geçen sene Denizli iline toplu açılış törenine katılmak amacı ile gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilçelere de doğalgaz müjdesini vermişti. 

Acıpayam’da 2017 senesinde başlayan 14  km’lik doğal gaz hattının çalışmaları bitti. Çalışmalarda sona gelinmesi ile Belediye binasında abonelik işlemleri 17 Nisan 2018 itibari ile başladı.

Büyük bir heyecan ile Acıpayam ilçesinde  doğal gaz çalışmalarına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, doğal gaz abonelik işlemlerine başladıklarını belirtti ilçedeki herkes hayırlı olması dileklerini iletti.

BÜYÜK BİR HİZMET

Doğal gaz kullanımının modernliği ve gelişmişliği gösteren büyük bir hizmet olduğunu belirten Başkan Şevkan, 24 Mart 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ilindeki mitinginde yapmış olduğu duyuru ile ilçemize doğal gaz müjdesini verdiğini, bu süre içinde ilgili kurum Enerya ile çalışmalara başladıklarını, 14 km doğal gaz hattının şehir içine döşeme çalışmalarının tamamlandığını, 3000 konuta verilmesi planlanan abonelik işlemlerinin 17 Nisan 2018 Salı itibari ile yoğun bir ilgi ile abonelik işlemleri başladığını ifade etti ve ilçemize hayırlı olsun, şeklinde konuştu.

Başkan Şevkan,  hizmetlerin ilçeye gelmesi aşamalarında kendilerine destek veren Cumhurbaşkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakan Binali Yıldırım'a, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye, Milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Enerya çalışanlarına ve ilçedeki doğal gaz çalışmaları esnasında sabırla  desteklerini esirgemeyen hemşehrilere teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.