Huawei Mate 9 Çift Kamerayla Geliyor

Huawei Mate 9 Çift Kamerayla Geliyor

Huawei tarafından piyasaya sunulması için son hazırlıkların yapıldığı Huawei Mate 9 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

A+A-

Mobil sektörün en önemli markalarından birisi olan Huawei yeni bir model ile piyasaya giriş yapacak. Marka tarafından üzerinde çalışmaaların sürdüğü yeni model Huawei Mate 9 olurken, yeni model ile birlikte tekrar sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazıralnan Huawei, oldukça yüksek ve önemli özelliklere telefonda yer vermiş durumda. Huawei Mate 9’da en çok dikkat çeken özellik çift kamera olurken, çift kamerası ile farklı bir kullanım deneyimi sunacak Huawei, bir önceki model Huawei Mate 8’i oldukça iyileştirmiş durumda.

2015 yılının Kasım ayında sunulan Huawei Mate 8 modelinin ardından Huawei Mate 9 modelini piyasaya sunuacak olan Huawei, bu konuda önümüzdeki aylarda özel bir tanıtım etkinliği düzenleyecek.

Çift kamera özelliğinin daha etkin bir şekilde kullanabilmesi adına Huawei tarafından Leica ile iş birliğine gidilirken, böylece cihazda kameradan en iyi sonucun alınması da sağlanmış durumda. Çift kameranın yanı sıra donanımın da çok yüksek özelliklerde olmsaı çift kamera ile en iyi karelerin elde edilmesini sağlayacak. Huawei Mate 9’da yer alacak çift kameranın her birinin 12 MP çözünürlük destekleyeceği belirtilirken, kameralarda aynı zamanda LED flaş ve otofokus özellikeri de bulunacak.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.