İhanet Çemberi Kırılmalı

İhanet Çemberi Kırılmalı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Cerablus harekatının ülkemize yönelik tehlike ve tehditlerin ortadan kaldırılıncaya kadar devam etmesini istedi.

A+A-

Türkiye-Suriye sınırının güvenliğinin tam olarak sağlanması gerektiğini ifade eden Garip, “İŞID'in lojistik ve insan kaynakları ikmal yollarının kesilmesi ve sınırımızdan terörist sızmalarının önlenmesi en önemli ihtiyaç haline gelmiştir. Cerablus bölgesinde TSK'nın kontrolünde bir "Güvenli Bölge" oluşturulması üzerinde önemle durulması gerektiğini düşünüyoruz. Cerablus ve mücavir alanların İŞID unsurlarından temizlenmesi, Türkiye'ye yönelik güvenlik tehdidinin bertaraf edilmesinde çok önemli bir adım olacaktır. Ancak İŞID'ten arındırılacak bu bölgeye PKK/PYD terör unsurlarının yerleşmesinin önlenmesi, PKK'nın üç kantonunun birleştirilerek sınırımız boyunca bir Kürt koridoru oluşturulmasının önüne geçilmesi de hayati önem taşımaktadır. “Fırat Kalkanı”operasyonuna katılan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın başarısı için gönüllerimiz, yüreklerimiz ve dualarımız onlarladır. Yüce Allah Türkiye’nin ve Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun “dedi.

“İHANET ÇEMBERİNİN KIRILMASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPILMALI”

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Polis noktasına yapılan saldırıya da değinen Garip, “Ardı arkası kesilmeyen hain saldırılara bir yenisi de Şırnak’ın Cizre ilçesinde eklendi. Cizre’de bombalı araçla Çevik Kuvvet Müdürlüğüne yapılan saldırıda 11 Polisimiz şehit olurken 70 kişinin de yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendik. İçeriden ve dışarıdan kuşatılan ülkemizin bu ihanet çemberini kırması için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Terör bu ülkenin ve milletin kaderi olmayacaktır. Türk milletine ve devletine uzanan o hain eller kırılacak, ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlar bozulacaktır. 15 Temmuz tarihi ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Oluşan birlik ve beraberlik ortamı iyi değerlendirilerek içimizdeki ve dışımızdaki tüm hainler tek tek ayıklanıncaya kadar bu mücadele sürmelidir. Her gün onlarca şehit vererek kanla suladığımız bu toprakları bizden koparıp almaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Masum insanların canlarına kasteden, askerimize, polisimize namlusunu doğrultan, hain tuzaklar kuran tüm teröristleri ve terör örgütlerini lanetliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cizre’de şehit olan Polislerimize ve vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.