İhtiyaç Sahipleri Artık Ev Sahibi Olacak

İhtiyaç Sahipleri Artık Ev Sahibi Olacak

İhtiyaç Sahipleri Artık Ev Sahibi Olacak

A+A-

Sosyal Devlet anlayışı çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ve Başbakanlık TOKİ işbirliği ile gerçekleştirilen ve işlemleri Valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ihtiyaç sahibi vatandaşlara aylık 130 lira taksitle verilecek olan konutların yapımında sona yaklaşıldı.

Valimiz Hasan Karahan, konutların yapıldığı bölgede incelemede bulunarak yetkililerden konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Sayın Valimiz konut alanı incelemesi öncesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısına katıldı. Buradaki toplantının ardından Karahasanlı Mahallesine geçen ve gerçek ihtiyaç sahibi 786 aile için yaptırılan konut alanlarında incelemelerde bulurdu.

 

Aylık 130 TL taksitle ihtiyaç sahiplerinin ev sahibi olacağı bölgede, yüklenici firma temsilcilerinden bilgi alan Vali Karahan, inşaatlardaki eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanması talimatını verdi. Konutların tamamlanması ile birlikte Denizli’deki gerçek ihtiyaç sahiplerinin sıcak bir yuvaya kavuşacağını vurgulayan Vali Karahan, “Konutlar için başvurular geçtiğimiz Mart ayı içinde yapılmıştı. Başvuru sahipleri arasında gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra belirlenen kriterleri taşıyan gerçek ihtiyaç sahiplerine konutlar teslim edilecek. Böyle bir fırsatı ihtiyaç sahibi ailelerimize sunan Hükümetimize ve diğer tüm ilgililere vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Toplamda 35.100 TL'ye mal olacak olan konutlar, bürüt 67,5 metre kare ve 2 + 1. Başvurusu kabul edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız aylık 130 lira taksitle 270 ay vadeli olarak konut sahibi olacaklar.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.