İki Mahallenin Kesiştiği Noktaya Kuruluyor

İki Mahallenin Kesiştiği Noktaya Kuruluyor

Vatandaşların isteklerini alıp gerekli çalışmaları yapan Pamukkale Belediyesi, Gökpınar-Tekke kapalı pazar yeri yapıyor. Pazar yeri tamamlanmak üzere.

A+A-

Kurulduğu günden beri vatandaşların isteklerini yerinde dinleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tekke ve Gökpınar mahallerinde yaşayan vatandaşların kapalı pazar yeri isteklerini de yerinde getirdi. Tekke ve Gökpınar mahallerinin birleştiği noktada 350 metrekarelik alana inşa edilen Gökpınar-Tekke Kapalı Pazar Yeri’nde artık son rötuşlar yapılıyor. Yalnızca bu 2 mahalle değil bölgedeki diğer mahallelerde de ikamet eden vatandaşlara da hizmet sunacak olan pazar yerinde çevre düzenlemeleriyle tuvaletler ve mescit çalışmaları ise sürüyor. Ortalama 1 ay sonra pazar yeri hizmete girecek.

 

VATANDAŞLAR DURUMDAN MEMNUN

 

Tekke Mahalle Muhtarı İlker Ona, yapılan Pazar yerinin önemden bahsederek ihtiyaçlarının olduğunu, bu konudan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e bahsettiklerini,  gerçekleştirilen incelemelerin ardından bu pazar yerinin yapılma kararı alındığını, artık yazın sıcaktan, kışında yağmurdan etkilenmeyecek biçimde kapalı alanda kurulacağını belirtti.

 

PAMUKKALE HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise ilçede bulunan 68 mahallenin tümüne hizmet götürmek için yoğun bir biçimde çalıştıklarını belirterek, Gökpınar ve Tekke mahallelerinde ikamet eden vatandaşların  pazar yeri konusunda taleplerinin olduğunu, kendilerinin de gerekli incelemeleri yaptıklarını, sonra bu hizmetin gerekli olduğu ve halka kolaylık sağlayacağının anlaşıldığını, kısa zamanda hemen çalışmaları başlattıklarını, taban alanının 350 metrekarelik olan kapalı pazaryerinde çalışmalarda sona yaklaşıldığını, çevre düzenlemeleriyle beraber mescit ve tuvaletlerin inşası da tamamlanmasından sonra vatandaşların alışverişlerini sağlıklı bir biçimde yapabileceklerini, kendilerinin, her şeyin en iyisine layık olan Pamukkaleli vatandaşlar için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.