İlçe Ayağa Kalktı

İlçe Ayağa Kalktı

Denizli ilinin Çivril ilçesinde bir büfede meydana gelen bıçaklı kavga sonucunda 36 yaşındaki bir kişi yaşamını yitirdi.

A+A-

Olaydan sonra gözaltına alınmış olan katil zanlısının yakınlarıyla ölen şahsın akrabaları arasında gerginlik çıkmaması için ilçede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. 


Alınan bilgiye göre, korkunç olay Hamam Mahallesi Kumluk bölgesinde gerçekleşti. İddiaya göre, 36 yaşındaki Sedat Akgöz, adındaki şahıs sahur saatlerinde 20 yaşındaki Mustafa A.’nın işletmiş olduğu büfeye gelip alkol almak istedi. Daha sonra bilinmeyen bir sebepten ötürü ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa zamanda kavgaya dönüştü ve iddiaya, Mustafa A., Akgöz’ü bıçakladı.

2 BIÇAK DARBESİ

2 bıçak darbesi alan Akgöz çevre sakinleri tarafından Çivril Devlet Hastanesine götürüldü. Burada doktorların yapmış oldukları tüm müdahalelere rağmen Sedat Akgöz yaşamını yitirdi. Mustafa A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Sedat Akgöz’ün ölüm haberinin ardından ailesi ve akrabaları hastane önünde toplandı. Mustafa A.’nın yakınları arasında gerginlik çıkmaması için polis ve jandarma ekiplerince ilçede yoğunluk güvenlik tedbirleri alındı. İlçede görev alan tüm polis ve jandarma personeli göreve çağrılırken Çal ve Baklan İlçe Emniyet Müdürlüklerinden de ilave ekip talep edildiği de gelen bilgiler arasından.

Olay ile alakalı soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.