İlk Mezuniyete Müdür Öztekin Katılamadı

İlk Mezuniyete Müdür Öztekin Katılamadı

Denizli Final Okullarında dün mezuniyet töreni sevinci ve heyecanı vardı ama bu sevinç Müdür Sadi Öztekin'in ameliyat olmasından dolayı programa katılamaması ile buruk bir şekilde yaşandı.

A+A-

Denizli Final Okulları Müdür Sadi Öztekin fıtık ameliyatı olmasından ötürü öğrenciler için okulda organize edilen mezuniyet törenine katılımda bulunamadı.

İLK MEZUNLAR

Konu ile alakalı törene katılamayan Denizli Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin, sosyal medyada yayımlamış olduğu mesajında, 4. ve 8. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet (Kep) törenlerinin olduğunu,  çok istemelerine rağmen (böbrek taşı rahatsızlığının tekrardan nüksetmesi ve fıtık ameliyatı olması sebebi ile bu törene katılamadığını, oysa bu çocukların kendileri için çok önemli olduğunu, çünkü Denizli Final Okulları'nın bu sene 4. yılı olduğunu ve bu öğrencilerin kendilerinin özde ilk mezunları olduğunu belirtti ve mezuniyet sırasında yanlarında olamadığı bu çocukların gözlerinden öptüğünü, bundan sonraki hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluklar dilediğini, öğretmen arkadaşlar başta olmak üzere tüm personele sonsuz teşekkürlerini sunduğunu ve velilere de hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bizlerde Akis Haber ilesi olarak Denizli Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin’e geçmiş oldun dileklerimizi iletir acil şifalar dileriz…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.