İm Kardeşler At Üstünde Geldi

İm Kardeşler At Üstünde Geldi

Denizli Barosu Avukatlarından olan Tamer İm ile Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Yaren İm’in oğulları Zahit Egemen, Mustafa Kerem ve Mevlüt Yiğit İm yapılan sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımlarını attılar.

A+A-

Kültür Sitesi’nde yapılmış olan sünnet törenine Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, evvelki dönem Baro Başkanı Adil Demir, avukatlar ve pek çok davetli katılımda bulundu. Sünnet alanına at üstünde gelen İm kardeşleri mehter takımı da yalnız bırakmadı.

Baba Tamer ve anne Yaren İm konuklarını kapıda karşıladılar. Sünnet törenine katılmış olan konuklar ve çocuklar içinde ayrı ayrı etkinlikler yapıldı. Baba Tamer İm, bu mutlu günlerinde sevenlerinin kendilerini yalnız bırakmadıklarını, uzaktan yakından gelip mutluluklarına ortak olan tüm dostlara ve arkadaşlarına teşekkür ettiklerini ifade etti.

Güzel Bir Organizasyon

Genel Koordinatörlüğünü ilahi sanatçısı Alpaslan Kaya’nın yapmış olduğu Türkiye’nin sayılı organizasyon şirketleri arasında olan Pamukkale Organizasyon tarafından hazırlanmış olan sünnet şöleninde mehter takımı da konser verdi. Semazen gösterilerinin yapılmış olduğu sünnette çocuklar için palyaçolar, pamuk şekeri, balon ve Osmanlı macunu ikramı yapıldı. Sünnete katılmış olan çocuklar için alev gösterilerinin de yapıldığı etkinlikler kapsamında ilahiler okunarak, dualar yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.