Instagram'a Senelerdir Beklenen Özellik Geliyor

Instagram'a Senelerdir Beklenen Özellik Geliyor

Ünlü fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram'dan kullanıcıları sevindirecek yeni bir özellik haberi daha alındı.

A+A-

Her geçen gün yeni haber alınan Instagram'dan yeni bir güncelleme haberi daha alındı. Instagram bu kez herkesin beklediği 'repost' özelliğini sunmak için hazırlanıyor. Bundan sonra Instagram'da repost yapmak için 3. parti uygulamalara gerek kalmayacak.

Instagram, senelerdir 3. parti uygulamaların sağladığı bir özelliği doğrudan kendi bünyesine almaya hazırlanıyor. Instagram Repost adını taşıması beklenen ve ayrı olarak yayınlanacak olan uygulamayla kullanıcıların başka bir uygulamayı ücret ödeyip kullanmasına gerek kalmayacak.

Zamanlanmış Paylaşım

Uygulamanın doğasını bozma riskinden ötürü uzun zamandır sisteme katılmamış olan bu özelliğin testleri kapalı kapılar arkasında başlamış durumda. Evvela onaylı beta ve işletme hesaplarına dağıtılacağı ifade edilen özellik ile bu güncellemeye ek olarak, başka özellikler de test edilecek. Test edilen özelliklerin başında, zamanlanmış paylaşım gelmekte.

Bu özellik aktif hale getirildiğinde, tıpkı Facebook'ta olduğu gibi Instagram'da da bir gönderinizi zamanlama özelliği, dilediğiniz gün ve saate yayınlanacak biçimde  kurabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.