Instagram’a Yeni Özellikler Geliyor

Instagram’a Yeni Özellikler Geliyor

Instagram, yeni güncellemelerle kullanıcılarını şaşırtmaya hazırlanıyor. İşte yeni güncelleme ile gelmesi beklenen o özellikler.

A+A-

Son yaşanılan gelişmelerle beraber Instagram‘ın Lite ve tarayıcı sürümlerine de bildirim özelliği geldi. Bu şekilde uygulamayı indirmeksizin tarayıcı üstünden, size gelen bildirimleri rahat bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Aynı şekilde bildirim özelliği uygulamanın Lite sürümü için de kullanıma sunuldu.

Güncelleme ile beraber gelecek olan yenilikler yalnızca bildirim özelliğiyle de sınırlı değil. Yeni güncelleme ile uygulamanın Lite ve web sürümlerinin daha işlevsel hale geldiği  de ifade edildi. Güncelleme ile birlikte daha kullanışlı hale gelen uygulamanın Lite ve web sürümünü kullanan kullanıcılar şimdilik normal uygulamada olan Direkt Mesaj ve video yükleme özelliklerine erişemeyecekler.

Tarayıcı Üstünden Kullanılacak

Direkt Mesaj ve video yükleme özelliklerinin dışındaki tüm özellikler uygulamanın web ve Lite sürümlerinde kullanılabilir durumda. Bundan sonra kullanıcılar Instagram uygulamasını indirmeden tarayıcı üstünden rahat bir şekilde kullanabilecek.

Popüler sosyal medya platformu Instagram Lite sürümü ilk etapta Meksika’daki kullanıcıların kullanımına sunuldu. İlerleyen zaman içinde diğer ülkelerdeki kullanıcılar için hizmete geçecek olan uygulamanın Lite sürümüyle beraber yetkililer düşük özelliklere sahip olan akıllı telefon kullanıcılarına kaliteli bir sosyal medya deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.