İşim Var Deyip Gitti, 9 Gündür Yok

İşim Var Deyip Gitti, 9 Gündür Yok

Denizli ilinin  Merkezefendi ilçesinde 9 gün evvel parkta eşi Gülay'ın yanından ayrılmış olan 43 yaşındaki Yaşar Ceyhan'dan bir daha haber alınmadı.

A+A-

Merkezefendi ilçesinde kaybolan ve 9 gündür ortaya çıkmayan Yaşar Ceyhan’ın eşi  Gülay Ceyhan, eşinin hayatından endişe ettiğini ifade ederek, görenlerin emniyet güçlerine haber etmesini istedi.

Denizli Adliyesinin önündeki bir parkta evli ve 2 çocuk annesi 43 yaşındaki Gülay Ceyhan ile aynı yaştaki eşi Yaşar Ceylan, 23 Temmuz günü saat 14.00 sularında bir süre vakit geçirdiler. Çift, parkta oturmalarının ardından buradan kalktı. Geçimini seyyar satıcılık ile sağlıyor olan Yaşar Ceylan, daha sonra bir işinin olduğunu ifade ederek eşinin yanından ayrıldı. O günden sonra da Yaşan Ceyhan ortadan kayboldu ve aradan 9 gün geçmesine rağmen kendisinden herhangi bir haber alınamadı. Gülay Ceyhan, eşi için polis ekiplerine kayıp ihbarı yaptı. Ama geçen zamanda Yaşar Ceylan'a ulaşılamadı.

Hayatından Endişe Ediyoruz

Eşinin hayatından endişelendiğini dile getiren Gülay Ceyhan, eşi ile parkta bir süre sohbet etmesinin ardından kendisinin, adliye önünde 'işim var' deyip, kalktığını, o saatten sonra telefonlarının da cevap vermediğini, kendisine bir türlü ulaşamadıklarını ve haber alamadıklarını, eşinin hayatından endişe duyduğunu ve görenlerin emniyet güçlerine haber etmelerini istediklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.