İstanbul Ankara yarın 8 Ocak Salı okullar tatil mi?

İstanbul Ankara yarın 8 Ocak Salı okullar tatil mi?

Meteoroloji'den yapılan açıklamada; 8 Ocak 2019 Salı gününde Bursa, İstanbul, Afyonkarahisar, Burdur, Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Bolu, Düzce, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon, Elazığ, Erzurum, Kars, Diyarbakır ve Siirt'te yoğun kar yağışları deva

A+A-

Meteoroloji'den yapılan açıklamada; 8 Ocak 2019 Salı gününde Bursa, İstanbul, Afyonkarahisar, Burdur, Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Bolu, Düzce, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon, Elazığ, Erzurum, Kars, Diyarbakır ve Siirt'te yoğun kar yağışları devam ediyor. Yarın 8 Ocak 2019 Salı hangi illerde okullar tatil olacak?

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu,nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle kar, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Muğla ve Aydın çevrelerinde yağmur şeklinde görülecek yağışların, Bugün Hakkari ve Şırnak'ın doğusunda, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Tunceli, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır'ın kuzey ve doğusu, Batman, Siirt, Muş'un batısı ile Elazığ'ın kuzey ve doğusunda yoğun kar şeklinde (20-50 cm.) olması bekleniyor." ifadelerine yer verildi.

 

Yarın 8 Ocak 2019 Salı İstanbul ve Ankara'da Okullar Tatil Olacak Mı?

 

8 Ocak Salı gününde valilikler tarafından gelecek olan kar tatili haberleri burada olacak. İstanbul ve Ankara valiliklerinin 8 Ocak kar tatili haberleri için beklemede kalın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.