İşte Denizli'deki ilk kına ve nişan evi

İşte Denizli'deki ilk kına ve nişan evi

Denizli Ticaret Odası (DTO) girişimcilik kursundan mezun olan Özlem Gökalp kentteki ilk kına evini vatandaşların hizmetine açtı.

A+A-

Denizli'de ilk kına evi sonunda açıldı. Denizli Ticaret Odası (DTO) girişimcilik kursuna katılan ve bu yılın ilk mezunlarından biri olan Özlem Gökalp kentte bir ilke imzasını attı. KOSGEB'den kredi alan Gökalp, ilk kına evini açtı.

 

Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından başlatılan girişimcilik kursunda ilk adımlar atılmaya başlandı. Bu kurs önderliğinde ilk mezunlardan biri olan Özlem Gökalp kendi iş yerinin sahibi oldu. KOSGEB'den 50 bin lira hibe ve 100 bin lira faizsiz kredi alan Gökalp, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi'nde kına evini Denizlili vatandaşların hizmetine açtı. Kına evinin açılışına DTO Başkanı Uğur Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.

Kına Evi Hizmette

Özlem Gökalp açıklamasında, "4 yıldır bu organizasyon için hazırlanıyorum. Hep hayalimde olan bir projeydi. KOSGEB'inde oldukça fazla katkısı oldu. Denizli'de bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyorum. Buradaki tek kına evi olacak. 200 kişilik salonda kına ve nişan organizasyonları yapacağız. Salonumuz üst düzey güvenlik önlemleri ile korunacak. Tüm Denizli halkını buraya bekliyoruz." dedi.

 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan ise "Girişimcilik kursunun bu denli başarılı olmasına biz de sevindik. Kentimizde geçen sene 200 işletme kuruldu. Yeni iş yerlerimizin yüzde 65'ini kadınlarımız tarafından kuruldu. Yeni işletmeler her zaman istihdam kapılarını da sonuna kadar açıyor. Denizlimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerine yer verdi.

 

Açılışın hemen ardından buraya gelen davetliler mekanı gezerek işe başladı. Açılış daha sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.