İYİ Parti Ayakkabıları Eskitiyor

İYİ Parti Ayakkabıları Eskitiyor

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Yönetimi bugün Denizli İhracatçılar Birliği ziyaretini yaptılar.

A+A-

Denib başkanı Süleyman Kocasert İYİ Parti tarafından yapılan ziyaretten  memnun olduğunu ifade ederken, siyasette farklı seslerin ve rekabetin demokrasiye vereceği katkının önemini vurguladı.

 

Önceki dönemlerde kendisinin de aktif siyaset yaptığı dile getiren Başkan Kocasert, siyasi partilerin ve sivil toplumun, modern bir toplumun vazgeçilmez unsuzrları olduğunu dile getirdi.

ŞÜPHENİZ OLMASIN

 

İYİ Parti olarak ülke yönetime talip olduklarını belirten İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Dr. Şule Türkaraslan ihracatçıların ve yatırımcıların sorunlarını bildiklerini, bunları ortadan kaldırmak için bir yola çıktıklarını, ve bunu başaracaklarından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ifade etti.

SERİNHİSAR'DA MİRAÇ ETKİNLİĞİ

 

İYİ Parti Serinhisar İlçe Teşkilatı'nın Miraç Kandili münasebeti ile yapmış olduğu lokma hayrına İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı da katılımda bulundu.

İYİ Parti Serinhisar İlçe Başkanı İlhan Dokumacı Merkezefendi İlçe Başkanı Dr. Şule Türkarslan'a göstermiş oldukları katılımdan dolayı teşekkürlerini iletirken, Başkan Türkarslan partililerle ve vatandaşlar ile sohbet etti. 

AKTİF SİYASETE DEVAM

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı Sümer Mahallesinde Pazar yeri ziyaretinde bulunarak, pazar esnafı ve vatandaşlara parti broşürü ve kalem dağıttılar.

Esnaf ve vatandaşlara hayırlı pazarlar dileklerini ileten ilçe başkanı Dr. Şule Türkarslan, mahallelilerden ilk seçimlerde başarı için desteklerini talep etti.  


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.